Miten ihmeessä kolme päivää voi taas vain kadota?

Perjantain valmistauduin taas tuohon viikonloppuun sen verran että siivoiltiin nuo villakoirat vähemmälle. Ja jääkaappiin semmoisia ruoka tarpeita että tuo isäntä saa niistä ruokaa aikaiseksi ja sitten illalla olikin taas töihin menon aika klo 22- ja kotona olikin jo klo 3.00. Otin kamerankin lenkille mukaan.

493777.jpg

493778.jpg

Tuossa oli muutama kaahaus kuva, täytyy "pikkusen" vielä harjoitella niiten ottamista, mutta asiaa lienee selviää nuistakin, missä Pentu sielä Riemu!

Lauantaina heräsinkin sitten ihan aamutuimaan että keretään käydä ostamassa pojille kevät vaatteet (ja Jukalle uudet lenkkarit =) ennen kuin kirkolla alkaisi klo 14 harrastuskoirajaoston kokous mutta... Kyllä käytiin haapajärvellä ostoksilla ja kokoukseenkin kerkesin vain 10min myöhässä, todetaksemme paikalle päässeiden kanssa että meitä on paikalla liian vähän joten sovitaanpa uusi päivä.. Jos suoraan sanotaan niin kyllä ketutti, kun tuon kokouksen takia olin joutunut aamulla heräämään "ihmistenaikaan", kun taas jos sitä ei olisi ollut niin sitten olisin voinut nukkua kunnolla ja herättyäni käydä tuolla vaateostoksilla. No Jukka onneksi huolehti koirien aktivoimisesta tänään tai siis oli juoksuttanut tuossa omalla tontilla tennispallon perässä aikalailla, siis kun meillä heittää pallon niin perään sinkoaan 4koiraa.. jos Karakin sattuu innostumaan mutta ainakin 3... Ja eikun reippaana taas klo 22 töihin ja sitä iloa sitten riittikin ihan niin että kotona olin taas kolmen pintaan, sitten suihkuun ja vähän roskaromaanin lukemista että voi ruveta nukkumaan.

Tänä aamuna olikin tosi "pirteä" olo kun Masi heräsi kahdeksan maissa, minunkin oli pakko herätä sillä Jukalla alkoi työt taas tänä aamuna. Olin sopinut että viitasaaren viitakoirien harrastajia tulee treenaamaan agiliitoa minun opastuksellani hallille klo 10, Riemu lähti mukaan, keskittyikin aika hyvin tuohon olennaiseen eli nukkumiseen sylissäni tai jaloissani kun 8koirakkoa "hiljaisesti" harjoitteli valssin kiemuroita, ja palkkaamisen oikea aikaisuutta ja "Älä hukkaa pelipalloa". Oikein mukavia koiria ja ohjaajia jokainen, jospa heitä näkyisi vielä tänä vuonna kisoissakin!

Ainiin, Viivi tuli meille hoitoon to asti ja Jukka kävikin tänä iltana juoksemassa noitten koirien kanssa kun minä jotenkin jumituin sohvalle katsomaan Tanssii tähtien kanssa ohjelmaa, huomenna on kuulema minun vuoroni käydä kipittämässä jollei viedä lapsia hoitoon ja mennä yhtä matkaa.