Reippaana heräsin muuten ihan ihmisten aikaan aamusta ja aamupäivällä olivat naapurin lapset ja "pikku" muffe meillä lasten kanssa leikkimässä. Riemukin näyttää tosi pieneltä:

537734.jpg

537735.jpg

Tuo on aika syvä oja tällä hetkellä mutta Muffella oli hauskaa, ei haitannut vaikka vähän viileää oli.

537736.jpg

Lisätäänpä tähän samaan kuva jonka otin joskus iltalenkille mennessä, tuosta ehkä jo hiukan saa käsityksen siitä miten paljon äiti Ronja on lastaan Pentua pienempi..

537733.jpg

Puolenpäivän aikaa sitten viuhahdettiin taas Viivin kanssa paimentamaan ja ihan hyvin meni, hiukan liian herkässä tosin meinasi tuo nappaaminen olla tänään, ahtaat tilat sisältä hoiti oikein mallikkaasti ja ei oikeastaan enää kammonnut pientä tilaa juuri lainkaan. Harjoitteluun täytynee lisätä "Jätä ne" osio eli että paimennetaan vain osaa paikalla olevista lampaista, ei tullut tasan mitään kun erotimme osan laumasta ja yritimme 3 harjoitella, ei Viivin pieneen päähän ollenkaan sopinut ajatus että osa jätetään matkasta.. Kuvasimme videokameralla tämän päivän harjoituksista 2 ekaa pätkää sitten loppui nauha..

Iltapäivällä puomi oli tässä mallissa:

537737.jpg

Sattuipa sopivan paljon noita lasten lelujakin tuohon kuvaan.. ja tuleva "agility kenttäni" tulee ilmeisestikin tuonne kasvihuoneen taakse, jahka sitä ensin joku käy tasaamassa ja jokunen kuorma hiekkaakin täytynee sinne varmaankin ajaa. Nyt jos koirat vielä parin kk:n pääst'äkin tekevät kontakti virheitä niin ei auta kuin ohjaaja ampua =), tai siis vaihtaa parempaa..