Riemullehan on vaihtuneet jo sekä ylös että alas kulmahampaitten välissä olevat pikkuhampaat, poskihampaista osa liikkuu ihan kunnolla ja uusia pukkaa tilalle. Mutta tänään tilasin sitten ajan eläinlääkärille koska taaimmat poskihampaat ovat jo aika pitkälle puhjenneet ja oikealle paikalle mutta sen kohdan maitohampaat ovat edelleen tiukasti kiinni tosin ne ovat siirtyneet pois noitten oikeitten tieltä, aika laitettiin ensi viikon tiistaille että jos ne vaikka sittenkin lähtisivät omia aikojaan luukuurilla pois.

Käytiin Viivin ja Pennun kanssa juoksemassa.

Riemusta näyttäisi ainakin tällä hetkellä tulevat kipakampi menijä agi radalla kuin mitä tuo Kara on (juoksee jo nyt Karaa lujempaa sekä vapaalla ollessaan että kun niitä kutsuu ja yrittää Karaa kirittääkin..). Kääntyy tosi tiukasti ja lujaa sekä pystyy juoksemaan ns. vinossa täyttä vauhtia aikasta tiukkaakin kurvia. Tämä on tullut havaittua kun tuossa omassa pihassa otetaan ihan täysin leikkipitoisia ohjausharjoituksia ja haltuunottoja sekä seläntakaa ottoja. Niitä kun taasen tänä iltanakin pikkaisen harjoiteltiin.Sillä on aivan ihana luottamus siihen että voi juosta vaikka kuinka läheltä ilman että se pelkäisi jäävänsä jalkoihin.

J oli kotonaan lomittamassa joten oli samalla harjoitellut Viivin kanssa poispäin ajoa lypsypaikalta, toinen satsi oli kuulema mennyt jo ihan hyvin. Pitäisiköhän kohta huolestua... minä olen aina ollut meillä se enemmän paimennuksesta ja kouluttamisesta kiinnostunut. J:lle on aina riittänyt että tottelevat perusasiat kun käskee... Oli muuten kuulema tehnyt samalla lailla kuin mitä minä viimeksi eli laittanut jopa jarrunarun josta oli voinut jarrata tarpeen mukaan. Huolestuttavaa.. meillähän voi kohta olla tilanne että J ottaa itselleen oman koiran.. voi, voi, voi...