Elämäjärvi-orivesi-elämäjärvi =550km

 Joskus asiat vain tapahtuvat huomattavasti nopeammin kuin ehkä oli tarkoitus mutta nyt Jukalla on oma lisänsä tuohon meidän koiralaumaan. Minä kuulin tästä koirasta joka oli erään perheen tyttären koira ja sitten iski tytölle tuon murrosikä.. Jolloin perheen vanhemmat tekivät minun mielestäni ihan oikean ratkaisun ja luopuivat koirasta. Huomasin tässä tänä aamuna (25.4) kirjoittavani seuraavanlaista sähköpostia:

Minusta tämä otus on luonteeltaan ihan uskomaton, huomaamaton, rauhallinen ja ehkä hyvällä tapaa hiukka ujo mutta kun "otetaan käyttöön" niin herää henkiin samantien ja taistelutahoa löytyy sen verran että vetoleikeissä nousee tassut ilmaan ennen kuin ote meinaakaan irrota siis roikkuu kuin hyeena kiinni lelussa. Ja tosi nöyrä käskyille oli kuulema lenkkeillyt kaupunki alueella irti 14v tytön kanssa 8)... ei ihan onnistuisi noitten meikäläisen luffejen kanssa.

Laumaan tulo sujui muuten ihan ongelmitta mutta Ronjaa saa vähän vahtia, meinaa olla taas vanha ja kiukkuinen matriarkka, vaikka Alma ei edes katso siihenpäin niin mallasi muutaman kerran seläntakaa tulla toiselle jurputtamaan mutta sehän loppui aina aika lyhyeen kun vain hihkaisin että -Tollo Heei! Jukka nauroikin että siitä on tullut jo kiukkuinen anoppi. Muitten suhteen ei mitään ongelmia.
Tämä Alma on ihan pallo ja keppi friikki niitä noutaa ja noutaa jne. Mutta toisten koirien kanssa ei ilmeisestikään ole paljoa leikkinyt, käytiin illalla pitkällä metsätie lenkillä ja ei sillä kyllä ollut aavistustakaan että mitä noi meidän sekot oikein touhuaa mutta lohdutin sitä että -Seura tekee kaltaisekseen, elä huoli tyttö pieni!
541617.jpg
Isäntä ja koiransa siis ihan virallisesti tämä neito kantaa nimeä Afromines queen of mercy