Eli käytiin Jukan kanssa kera koirien iltalenkillä ja täytyy kyllä myöntää että 4 ei ole sama kuin 5kpl, karvaisia kavereita mukana matkassa. Ja ihan hyvinhän me tuosta suoriuduimme, kolme tai neljä kun piti aina kerrallaan irti ja yksi tai kaksi kiinni niin hyvin meni. Viivi kun on tuollainen neiti koira jolla on heikko huumorintaju varsinkin pentukoirien ja Pennun suhteen niin sen takia osa oli aina kiinni ja osa irti ettei neitiltä vain lopu huumorintaju meidän laumaan ja toisaalta voisin kuvitella että jos ovat kaikki irti ja Viivi erehtyisi silloi Riemulle murahtamaan niiin luultavastikin silloin se joutuisi joukko lynkkauksen uhriksi sillä epäilen että meidän vanhat koiramme saattaisivat nuorinta jäsentään puolustaa aika tulisestikin.

Sen jälkeeen kun tuo minun ja Riemun päivittäinen oppitunti oli loppunut niin isätä tuli ja rupesi opettamaan Riemulle uutta temppua, Tanssi! Ja hyvin nopeasti tuo pentele tajusi että kun nousee takajaloilleen pomppimaan niin silloin tulee naks, ja nami.. Täytyy taas vain todeta että minkäköhän takia juurikin nuo "hyödylliset" taidot ja temput opitaan yleensä ihan helposti ja ilman sen kummenpia "ongelmia"?

Laitetaan nyt sitten tänne ylös tämäkin eli Karan juoksu on näköjään alkanut, yksi pieni tippa oli keittiön lattialla ja se olikin luultavasti taas ainut "vinkki" että juoksussa ollaan. Kara kun ei ikinä muutu mitenkään, ei sotke ja Pentukin on niin tottunut noihin omiin tyttöhajuihin että sen maailmaankaan tuo ei vaikuta oikeastaan mitenkään.