Eli vaikka lihakset edelleen jomottaa niin lähdin iltaisella lenkille kun kerta olin niin päättänyt. Jännä homma sinällään että kävellessä kivisti mutta juoksu tuntui alun jälkeen hyvältä. Siis minähän olen päättänyt että kesällä jaksan juosta ainakin tuo harrastaja luokan matkan cani-crossia ja se ei kuitenkaan ole kuin 3km, saas nähdä kuin akan käy, jaksaako ahertaa?? Lenkki oli tänään vähän pitempi kuin viimeksi eli n.5km, josta varmaan n50-50 kävelyä/juoksua. Tarkoituksena olisi joka toinen ilta käydä ravaamassa, siis normilenkit koko porukalla jatkuvat edelleen "vanhan" kaavan mukaan.

Kyselin Jukan siskon mieheltä joka toimii liikka maikkana että kauanko tämän jomotuksen saa varautua kestävän niin meinasi että pari-kolme ekaa viikkoa ovat ne pahimmat jolloin varsinkin tarvitsee sitä sisua ja sitten pitäisi helpottaa jos vain uskollisesti käy lenkillä, sitten pitäisi jo itsensäkin huomata "kunnon nousua"...

Riemukin oli kuulema yrittänyt käydä heppoja "paimentamassa" mutta laihoin tuloksin eivät ollet vanhat miehet korvaansa lotkauttaneet moisen sintin takia.