Eilisen toisto ja nyt ei tuntunut enää niin nihkeältä, 60-40 oli varmaan tuo juoksu/kävelyjako. Mittasin muuten ihan huvin vuoksi tuo lenkin autolla ja se oli 4,7km eli aika hyvin olin arvioinut ihan "askel" tuntumalla.

Pohdin muuten tässä päivänä menneenä että Riemu on kyllä omapäisin koiravauva mitä meillä on asustellut, luoksetulot ovat nyt tuolla ulkona kyllä taas ihan ns. herran haltuun, jos huvittaa niin pinkaisee heti kutsusta luokse ja jos taas ei niin... päinvastaiseen suuntaankin päästään ja lujaa!!

Riemu pääsee hoitoon!! Tai siis me ihmisasukkaat lähdetään risteilylle 9-11.4 ja silloin Riemu pääsee remuamaan 4 australianpaimenkoiran kanssa, su illasta ke iltaan. Osanottoni Heinille, et tainnut ihan oivaltaa mihin lupauduit, shettipentukin voi ja osaa vaikka mitä...;) Rauhallisia koti-iltoja sinne siis tiedossa =D

Me siis lähdemme aikaisin aamulla jotta olemme korkeasaaressa heti aamupäivällä josta sitten itsemme siirrämme viking lineen viiden aikoihin ja seuraavan päivän vietämme tukholmassa ja sitten keskiviikkona suoraan ikean kautta kotiin ja jos vain kerkeän niin sitten äkkiä yksi tai kaksi luffea kyytiin ja Mujusen kurssille hallille. Ei kiire ollenkaan, varsinkin kun vielä pitkänä perjantaina pitäisi keretä/ innostua juhlistaa vielä 30v.... synttäreitä...... ja luulisin että se on ainakin henkisellä puolella kova juttu ja toipumiseen taitaakin sitten mennä seuraavat 10vuotta..