Eilen illalla oli kennelkerhon vuosikokous ja sehän meni jo sillä totutulla kaavalla siis keskusteltiin harrastuskoirajaoston toiminnasta lähinnä agilityn kohdalla.. miten voittekaan tuhlata noin paljon.. vaikka se onkin vähemmän kuin ko.jaoksen tulot.. mutta lopulta toiminta suunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin suunniteltuina, kuten aina ennenkin. Joka vuosi sama juttu tarvitsee aina henkisesti valmitautua tuohon taistoon. EN tiedä kuinka paljon päässä viirasi, mutta nyt sitä sitten kuulutaan kerhon johtokuntaan toisena harrastuskoirajaoston edustajana, meillähän tuo koostuu 2hlö joka jaoksesta eli 2hirvimiestä ja 2ajokoiramiestä ja 2harrastusnaista =)

Tänäänkin oli loistava ilma joten ei kun koko koiralauman kanssa tuonne pelloille tarpomaan, oli kyllä mukavaa, voittaa agiliidonkin kyllä mennen tullen.

425269.jpg Kyllä minä tästä kun muutkin..

Tänäänkin viirasi päässä ja ilmoittauduin kasvattajan peruskurssille jyväskylään toukokuun alussa, ihan niinkuin tuo kalenteri ei muuten rupeaisi näyttämään riittävän täydeltä...

Nikokin lähti tänään srk:n varhaisnuorten leirille, on ollut sielä monena vuonna ja haluaa aina uudestaankin. Kolme päivää saman ikäisten seurassa ja ohjattuo toimintaa aamusta iltaan tuntuu sopivan tälle nuorelle miehelle.