Lujaa pääsee muuten shelttivauva tarvittaessa, Pentu ja Ronjahan eivät ole kumpikaan ennen komentaneet Riemua mistään vaikka hännässä välillä roikkuukin mutta tänään yritti ottaa vinkulelun Pennun suusta niin silloin kuului aika miehekäs ja matala mrrr.. ja muuta ei tarvittu, Riemu lähti kuin nato-ohjus olohuoneesta keittiöön, ja melkein heti tulikin jo takaisin mutta lelua ei enää yrittänytkään varastaa.

392423.jpg

Tässä tämä minun "kepo"-poikani opettaa ilmeisen koppia Pennulle, Masi kun työntää sormet suuhun ja haluaa Pennulta pallon niin leuat aukeavat samantien, ei ollut Riemulle yhtä reilu..

 Ulkoilut ovat ollet aika pikaisina pyrähdyksiä Riemun kanssa vaikka päivällä kun pakkasta oli vain 25 astetta niin eipä meinannut neitokaista saada sisälle! Tokihan Pentu on kyllä pitänyt huolen että ulkonakin on emäntä tällekin päivälle palellutettu.. Muuten päivä on ollut aikalailla tavanomaisen tylsää sisällä olemista pakkasen takia.

Tänään puhuin Pennun kasvattajan kanssa puhelimessa ja yritti kovasti saada minua ottamaan n.1v bc nartun sijoitukseen. Sanoin että taitaisi olla tuo isäntä eri mieltä (olen puhunut tai siis ehkä luvannut että meidän koirakiintiö olisi nyt muutaman vuoden eteenpäin täysi..) ja ajoituskin olisi mahdollisimman huono. Olisi kuulema hermoja riistävän energinen tapaus hmm.. sopisi kuulema hyvin tuohon meidän laumaan.

Olen tänään taas pähkäillyt että etsisinkö tuolle Viiville (on muuten soopeli väriltään) sulhasta vain en. Joka toinen päivä olen etsimässä ja joka toinen en ole. Sehän täyttää tänä vuonna 4vuotta joten nyt pitäisi pikku hiljaa toimia jos meinaan sitä astuttaa. Koirahan on ihan kivan näköinen ja täysin terve, lonkat A-A ja kyynärät 0-0 tosin aikuisiän silmäpeilauksessa ei olla vielä käyty, pentupeilaus tehtiin mutta epävirallisesti kun paperit eivät olleet vielä tulleet ja ainakin silloin oli ok, ainut harkintaa aiheuttava tekijä on tuo viime kesän luonnetestin laukausosuus, tulkittiin laukausalttiiksi eli se eka miinusmerkkinen, syynkin tiedän: kuvitteli että ovat ilotulitusraketteja ja etsi niitä taivaalta. Anoppilassa kun ovat antaneet sen jahdata raketteja uutena vuotena, se kun ollut kuulema Viivistä niin mukavaa Grrr.. Silloin ketutti niin vietävästi että oilisin voinut vaikka.. mutta ei enää, aika tasoittaa. Pisteitähän muuten kertyi 170. Agiliitoahan otan sen kanssa aina joskus (on muuten tämäkin aika liukas otus liikkumaan, ei sieltä hitaimmasta päästä..) varsinkin talvella kun silloin ei noita nauta hommia pahemmin ole ja kesät kuluukin sitten paimennushommissa. Yhden pentueen olen ajatellut sillä kuitenkin teettää ei yhtää useampaa. 

Otin muuten aika hauskan kuvan Riemusta tuossa tänä iltana, oli säkkituolissa takan edessä haaveilemassa tuleen tuijotellen. Yritän viikonloppuna saada noita kuvia tänne lisäiltyä.

392422.jpg

On muuten hauskan näköistä kun tuollanen 180 senttinen mies henkilö juoksee ympäri taloa ja edellä porhaltaa shelttipentu suussaan ISO juusto, oli Masi pudottanut juuston ruokapöydästä lattialle ja sieltä Riemu oli sen salaman nopeasti napannut ja samantien hanat auki karkuun jaksaen nippanappa kantaa saalista mukanaan! (Sitä varten tuo isäntä sen otti pois kun olisi tuosta määrästä joko haljennut tai ainakin mahavaivoja saanut)

Että tällaisia tänään, huomiseksi ovat luvanneet lauhtuvaa joten josko tuonne uloskin jo pääsi taas kunnolla, rupeaa aivot jo vaatimaan kunnon ulkoilua ilman että se on värisyttävää itsensä piinaamista josta nauttiminen on kaukana.