Mitäs eilen valitin ja luistin koirien pitkästä ilta lenkistä, oli muka kylmä. Tänään olikin sitten aamupäivällä -32C ulkona, ja tänä iltana on jo pakko mennä pitemmälle lenkille ainakin Pennun kanssa se muuten heittääntyy syömättömäksi, alhaista emännän kiristystä..

Riemu viihtyi ulkona kuitenkin yllättävän hyvin koirien kanssa puolilta päivin kun Jukka teki jotain ulkohommia, hullu mies! Ennen sitä kävin Riemun kanssa naapurissa kahvilla ja näyttämässä pikkuhauvalle undulaatteja oli hetken mietittyään sitä mieltä että lentäviä vinkuleluja, siistiä! Siivouspäivän kunniaksi leikattiin kynnet, ensimmäistä kertaa kävimme toimenpiteestä tiukkaa keskustelua 1-0 minun hyväkseni, aikaisemmin ei ole laittanut hanttiin ollenkaan. Korvatulpat täytyy varmaan kohta hommata kun imuroi, pikku paimeneni oikein räksyttää kun yrittää imurin suulaketta "pysäyttää", en tosin henno kyllä kieltääkään ehkä kuitenkin kestän tuon ihan vaan sen takia kun Riemu on siitä niin riemuissaan ja aikansa kutakin!!

Riemun koulupäivään on tänään kuulunut oikein hyvää: Krokotiilin noudossa tarjoaa jo lelua takaisin suoraan kämmenelle aika usein, alkaa hiffaamaan että siten syntyy lentävä krokotiili jonka perään pääsee ampaisemaan. Kosketus pintaan tarjosi jo tänään "itsenäisiä" nokkakosketuksia seisoen alustan vieressä, siitä kun aina tuli makkaraa. Naksuttimeen reagoi ehkä jo jotenkin ainakin ampaisi tänään eteisestä keittiöön kun Jukka painoi (piti kuulema testata ettei ole liian isolla.. hmm..) naksutinta samalla kun otti sen hyllystä esille harjoittelua varten, onneksi namit olivat hollilla joten ei tarvinnut Riemun pettyä.

Sisälle tulee vielä pisuja satunnaisesti nyt on muuten kolmena aamuna ollut ihan kuivat/puhtaat paperit pentuaitauksessa (nukkuu sielä yöt ja päiväunet) johtuu varmaan siitä että minä käytän puolenyön aikaan viimeisen kerran ulkona ennen kuin menen nukkumaan ja Jukka käyttää aamulla 5-6aikaan ennen töihin lähtöään ulkosalla, joskus saatan käyttää tuossa välilläkin jos Masi sattuu yöllä heräämään ja haluamaan tuttipullon niin sitten samalla heräämisellä Riemukin käväisee pikapisulla.

BTW: Kannattaa muuten ensin käydä saunassa ja sitten lähteä iltakävelylle klo 22.30 kun ulkona on miinus34C, Pennun mielestä kelissä ei ollut mitään vikaa ja katseli moitiskellen kun kilsan päässä kotoa käskin kääntymään takaisin kotiin päin. Mutta vaikutus oli loistava: ei tarvinnut pyöriä sängyssä että uni tulisi, sammuin kuin saunalyhty.