..sohvalle ihan kuin vettä vain, tästä taidosta tuli ihan uusi ulottuvuus noihin Karan kanssa suoritettaviin riehumistuokioihin. Mittasin Riemun korkeuden ja sain tulokseksi 27-28cm, (Amarantes- kennelin sivuilla on monesta pentueesta kasvutaulokot joten sieltä voi vähän veikkailla minkä kokoiseksi kasvaa sitten isona..) Minun mielestä kun tuota Riemua katselee niin se on ilmeisesti aloittanut nyt sen "honkkeli" kasvuvaiheen eli jalat rupeavat suhteessa näyttämään pitkiltä. Korvat ovat ainakin vielä luonnonkauniit =)

Riemu laittoi tässä päivänä menneenä ne kuuluisat -Herneet nenään-, sille kun oltiin niin inhottavia että laitettiin oikea nahkapanta kaulaan, ei meinannut Riemun huumorin taju riittää, loukkaantui oiken kunnolla.

Havahduin viime yönä ykskaks hereille ja huomasin että Josi (3v) on häipynyt omasta sängystään ja sitten löysinkin pienen pojan nukkumasta sohvalta, pieni sheltti vierellään/kainalossa nukkuen! Oli niin suloisen näköisiä etten hennonut häiritä, vaan jätin kaverukset siihen jatkamaan uniaan.

Ensi viikon keskiviikoksi on nyt sitten varattuna rokotusaika eläinlääkäriin, sen kunniaksi otettiin taas matolääke makkaraa! Kissatkin saivat omansa ja hyvin nekin upposi kun tonnikalaan sekoitti ;)