Ihan kamalia nuo sheltit ;) ei muuta kun on ja off asento nykyään, jos vain Riemu on hereillä niin vauhti on tapissa samantien! Kara, joka ei ole elinikänään noutanut mitään on nyt ruvennut hakemaan leluja kun heittää, taitaa olla tuo pentuvaihe totisesti iskenyt uudestaan!

392416.jpg

392417.jpg

392447.jpg

Olin tänään Nikon lentopallo-ottelua katsomassa ja koirat olivat sillä aikaa isännän ja pienempien kanssa pulkkamäessä, hyvin oli Riemukin kuulema lumessa tetsannut menemään, vain häntä näkynyt.

Riemu pääsee jo silloin tällöin hyppäämään sohvalle, uskomaton kakara! Eikä ihan tyhmä, kun olen aamupäivällä nostanut sen nukkumaan aitaukseensa parin tunnin riekkumisen jälkeen ja se umpiunessa siellä nukkuu ja kaikki muut saavat siitä kulkea ohi, mutta kun Jukka tulee töistä niin ette muuten usko minkälainen meteli tuosta kaverista lähtee jos ei juuri sillä sekunnilla pääse isäntää pusuttelemaan ja pois häkistä (siis jääkaapille norkoilemaan...)

Olen tämän illan ollut liki puhelimessa ja kylläpä taidan sen Viivin nyt keväällä astuttaa, seuraavan mietintä myssyn kohde onkin työ- vai näyttelylinjaisella uroksella.. Hmm.. katsellaan..

Ja huomenna lupaan istuskella koneella ja yrittää lisäillä noita kuvia tänne sekä mitata ja punnita tuo Riemu-Raketin.