Taivaalta tulla tupsahti sitten eilis illan ja yön aikana ainakin 30cm lunta. Eli aamu alkoi lumitöitten merkeissä, koiruuksilla sekä Josilla ja Masilla tuntui ainakin olevan hauskaa.Niko ja Janne reppanat olivat kuumeessa sisällä.

Sitten lähdinkin agiliitämään ja yllätys, yllätys.. piti lapioida sielläkin ovien edestä lunta että päästiin sisälle. Otin Riemun kanssa puomin alastuloa ja Pennun kanssa hyppy treeniä sekä pujon sisään menoja. Ronjakin pääsi tällä kertaa mukaan ja sillä oli oikein hupaisaa, vanha hassu koira.

Illalla innostuin lähteä naru hiihtämään koirien kanssa, Riemu jätettiin tylysti kotiin nukkumaan tällä kertaa. Kun ei olla vielä olla tuota hiihtokautta oikein päästy kunnolla aloittamaan niin käytiin vain n.tunnin pyrähdys = siis koirathan laukkaavat kokoajan (Pentu tekee veto työn ja tytöt laukkavat sen vierellä tiukalla narulla mutta varovat ettei vain joudu vetämään ;) tosin eipä tuon Karan vetämisestä varmaan paljoa apua Pennulle olisikaan..;), saapa nähdä mitä mieltä minun jalat ovat huomenna..

Jukka muuten väläytti tänään kun tulin agiliidosta kotiin että pitääkö minulle teettää sitten toukokuuhun-08 mennessä paita jossa lukee -EI RIEMULLA RAJAA, KUN RIEMULLA AJAA..