Joopa tulipa sitten kuitenkin lähdettyä, eikä kyllä olisi paljosta vaille jäänyt vaikka olisi jäänyt aamulla kotio nukkumaan.. Nyt se on sitten taasen todistettu ettei kannata lähteä jos yhtään on "nou feeling" eikä tällä kertaa kyllä asiaa auttanut yhtään se että Sivosen Vesan rataprofiilit olivat tänään juuri niitä ei minun juttujani, siis mennään monta kertaa sama kohta ja aina hiukka eri lailla. Tein tosin varmaan jonkun sortin oman ennätykseni tänään, ns.hukkasin joka ikisen radan siis unohdin että minne oltiin menossa ja tämähän kostautui Pennun eka radalta todella "yllättävä" HYL, mutta koira teki niin hienot kontaktit ettei ole vielä ikinä kisoissa moisiin pystytty, kotona kyllä liki joka harjoitus kerta. Toiselta radalta 15, eka rimaa päin sitten unohin radan noin puolessa välissä ja koira meni yhdestä hypystä ohi siitä kielto, sitten toiseksi vika rima alas kun joku tumpelo ohjaaja seisoi edessä eli joko hyppy syliin tai riman pudotus.. Tämä oli varmaan paras rata ikinä Pennun kanssa sillä tuntui että olemme yhdessä sielä radalla alusta loppuun! Karan kanssa otinkin sitten vain yhden radan ennen kuin totesin että eiköhän nämä radat nyt ole nähty. Sieltä tuli oikein kaunis ja kevyt HYL, hyppyytin yhden aidan väärään suuntaan.. että sillä viisiin.

Siis Pennun reipas fyysinen rasittaminen (tänään suksilla vedättämistä) ennen starttia tuottaa toivottua tulosta koira pystyy sen jälkeen kuuntelemaan ja malttamaan mielensä huomattavasti paremmin. ###################################################################
##########################################################################
#############muoks. myöhemmin, sensuuri iski..##############################
#####################################################################
########################################################################## Taidetaan siis siirtyä todella lentäviin lähtöihin niin ei sitten ainakaan näytä kenestäkään rumalta. Sain tosin samasta suusta kuulla toisenkin erittäin motivoivan kommentin "hapen haukkaus paikalla" (tuon ekanhan sain kuulla toisen radan tuomaripuhuttelussa ) -Mitä oikein sähellät kun puotat ne rimat.Älä sähellä. Sekä jotain positiivistakin että olihan tuo toinen rata kuitenkin jo ihan hyvä

Tiedän ja olen sen jo ajat sitten myöntänytkin ettei tämä otus ole ollut ihan niitä helpoinpia agiliito kavereita ja monta asiaa olisi pitänyt tehdä toisin, mutta hauska koiruus kuitenkin sen kanssa kilpailemisesta ei ikinä tule puuttumaan niitä vaarallisia tilanteita tai vauhtia eikä siitä varmastikaan koskaan tule tasaisen varmaan ja tylsää.

T:Se joka meinaa jatkossakin käydä pitämässä huolta siitä etteivät ratahenkilöt vain jumitu paikoilleen tekemisen puutteen takia =)

Elämäjärvi-haukipudas-elämäjärvi 450km