No nyt on sitten eka rokotus käyty hakemassa ja oikein seurueen kera, Karakin kipaisi samalla rokotuksensa uusimassa sekä kissat joutuivat molemmat leikkauspöydälle, nyt ei ainakaan pikkukisuja meille ilmesty eikä naapurinkaan tyttökisulle.. Positiivinen yllätys kerrankin kun laskua rupesin maksamaan, olin jo varautunut liki konkurssiin mutta se olikin vain 135€ sis kahden koiran rokotukset sekä yhden tyttökisun leikkauksen hammaskiven poistolla sekä yhden poikakisun leikkauksen sekä antipioottikuurin että kipulääkkeet tyttökisulle. Riemun kanssahan sitä mennäänkin sitten taas kuukauden päästä uudestaan. Rauhallista sakkia oli kun kotiuduttiin..

407756.jpg ..Ei tullut kylän kikkoloa tästä miehestä..407757.jpg ..Ja vanhapiika vieressä köllöttää.. 407760.jpg ..Tämä ei sentään ell:n toimesta väsähtänyt, riitti ihan pelkkä jännitys aiheuttamaan unetusta ilman rauhoittavia!

Joo ja arvatkaapa paljonko tämä meidän pikkuneiti sitten painoi, ja ikäähän oli tuon.12viikkoa?  ....4,15kg.... Joo ja vertailun vuoksi Karankin punnitsin tuloksella 5,6kg.. ettei taida tuosta Riemusta ihan pientä neitiä jäädä!

Iltapäivällä tarkenin jopa käväistä hiitolenkillä Pennun ja Ronjan kanssa, aivan ihana aurinkoinen keli ja mikä hiljaisuus kun en ottanut Karaa mukaan "kannustamaan"!

Tänään ajattelin ihan vain *itseäni varten ruveta lisäämään tänne km/autolla mitä tulee vuodessa liittyen tähän koiraharrastamiseen, voihan se tosin olla ettei joulukuussa enää naurata ja laitan vain poissa kotoa matkat siis ei esim.hallikäyntejä Tähän mennessä kertynyt Kemin pakkasralli n.700km sekä Riemun haku n.900km * = jutussa km