Että silleen, ei tarvinnut ottaa koiria saati lapsia mukaan kirkolle, autokin meinasi olla aika kankea kun kauppaan aamusta pöristelin.

392419.jpg

Pentu ja Riemu riekkuivat sisällä ja meno oli aika vaarallisen näköistä, nitroille olisi ollut käyttöä! Mutta kuitenkin tuo iso koljatti muisti pienenpäänsä varoa. Puolilta päivin Pentu päätti että nyt tämä sisällä notkuminen saa luvan loppua ja halusi tarhaan vaikka yritin sitä huijata ottamalla sen mukaani kun hain kottareilla anoppilasta heiniä Ukkelille (lv-ruuna 11v) sekin kun on nyt vain tallissa tuo pakkasen takia, mutta ei puolentunnin ulkoilu auttanut, seisoi vain ulko-ovella kitisemässä että nyt tuonne. Sinällänsä hauska hemmo en ole meinaan vielä koskaan nähnyt että sitä palelisi. Riemun ulkoilut kuten Karan ja Ronjankin ovat olleet aika nopeita pyrähdyksiä vain pikapika pissit pari kertaa.

Riemun peruskoulussa alkoi tänään uusi aine nimeltään: PAIKKA. Nälkä kasvaa syödessä joten pitäisiköhän kohta ruveta rajaamaan tuota kesken olevien kurssien määrää? (Tänään esim. seisomista (näyttely), naksu, pinta eli koske, istu, paikka, hae,tuo, kiitos, tänne ja tietystikin pispis ja ei tule!) Ei vain millään malttaisi, se kun on niin kivaa kun kaikki on vielä niin uutta Riemulle ettei niitä epäonnistumisia vielä tule ollenkaan koska ei ole vielä olemassa olevaa taitoa, joten jokainen suoritus on palkattavissa ja "palkkauskynnyskin" on vielä olematon. Minulla on muuten oiva kepo kasvamassa, Masi kun tuli taas äitiä auttamaan Riemun opetuksessa vierestä kuului että -Koshe

392421.jpg

Sorry, en jaksa ruveta arpomaan että miten tuon kääntäisi... Venyttäkää niskojanne =)