Ja uusi vuosi 2009!

Aika on katoavaista, taas se on tullut huomattua, ja huomenna sen taas oikein huomaa kun esikoiseni täyttää 14 vuotta, vastahan se oli sellainen pieni ihmisvauva vaan eipä ole enää ;)

Koiralapsoset ovat ulkoilleet joka päivä ainakin neljä kertaa eli aina ruuan jälkee on ulos menty oli keli mikä hyvänsä. Hrrr.. Aikamoinen tuuli oli kyllä vuoden viimeisenä päivänä, raketeista ei pentuset välittäneet mitään, eipä niitä täällä meilläpäin riesaksi asti edes kuulukkaan. Tänään onkin sitten nautittu pakkasesta -15C verran, tuntuupa kylmältä kun ei vielä ole paljoa noita lukemia ollut. Pentusten menoa se ei kyllä ole tuolla ulkona hidastanut =) Nyt on kyllä ollut tyytyväinen tuohon aitaan vaikkei se ihan vielä koko tonttia kierräkkään, mutta nuo tienpuoleiset sivut kyllä.

Pari yötä vielä niin sitten meillä meno hiljenee ihan huomattavasti kun pentusia lähtee uusiin koteihinsa. Omaa kotiaan etsii vielä terveeksi tutkittu mustavalkoinen Kaunis katsoa tyttönen.

Pentuset saivat tänään oikein shampoo pesut ammeessa jokainen sekä viimeiset kynsien leikkuut täällä meillä. Pesut sujuivat aika hyvin, osa tosin jo leikki suihkusta tulevalla vedellä, oli aika hauskan näköistä touhua ;)