Ja valtakunnassa kaikki hyvin =)

Tänään lämmöt 37,5`C ja aika tyyneltä vielä tuleva mamma vaikuttaa. Rapsutukset kelpaavat paremmin kuin hyvin ja pientä voi voittelua pitää kun maha on niin iso ettei istumaankaan kunnolla pysty. Olin suorastaa taas kuin huumautunut kun silitellessä masuasukit pitivät bileitään, se vaan jotenkin tuntuu niin.. No yrittäkää nyt ymmärtää mitä tarkoitan ;) Otin tänään parit kuvat mutta ne ovat vielä puhelimessa joka on laturissa eli lisää ne tähän viimeistään huomenna.

Ok, eipä ollut kuin tämä yksi "onnistunut, kaikki muut oli... Aika haasteellista ottaa kuvia kun puoli näyttöä on pimeenä ja toinen puoli raidallinen ja milloin minkäkin värinen..

2058588.jpg

Ja hyvällä tuurilla saatte myös saumatun lattian kuvankin... Saumausaineen väri ei kyllä ole ihan sinne päinkään mitä olisin halunnut, mutta kun halusin sen tänään niin oli valittava niistä vaihtoehdoista mitä paikallisessa liikkeessä oli isoissa astioissa, niitä pienempiä en kyllä hennonut tuolle alalle ja koirahäkkiin ostaa.. Nuukuus iski.. Kerrankin =)

Kuvatus juuri saumattuna ja ekan kerran pestynä. Ihan jees meikäläisen tekemäksi =)

2058589.jpg