Juu oli meidän koirilla tänään sukukokous kun paikalla oli Viivin pennut, Niiden äippä tietysti, ja eno sekä mummo (Ronja) että pappa (Jymy).

Ei toki vauvoille pappaa vielä esitelty, siihen pitää vielä vähän kasvaa ;) Mutta mukava oli että Pappa jaksoi meitä käydä morjestamassa, väheksymättä ollenkaan sitä että kuski ja kartturi jaksoivat meille asti tulla käymään tai siis pappaa käyttämään. Ihana oli myös nuori silakan ja kuikan risteytys ( No, ok siis onhan se oikeasti ihan puhdas bc) mikä pesi koko naaman siihen mahdollisuuden saatuaan.

Pentuset kasvat oikein mallikkaasti ja nyt tuli sellainen vaihtoehto että nuo "oudon" väriset voisivat olla englannin sinivalkoisia, voi pojat että nämä voi olla hankalia tapauksia =) Täytyy ehken ystäväni googlen kanssa olla taas tekemisissä. Viivi otti vieraat kun tuttuja olivat niin oikein mallikelpoisesti vastaan, mitä te niitä pentusia katsotte kun minua saa ihan silittää toisin kuin noita mursuja ;) Saapa nähdä mitä mamma sanoo muutaman viikon kuluttua kun mursuja saa vieraatkin jo ihan silitellä ja paijailla. Nähdäänpä tässä taas kunhan luovutusikä lähenee ;)