Eli pentuset voivat oikein mainiosti, ulkonäkö on lähinnä tyyliä ylilihava marsu ;) Kovasti kaverit yrittävät saada mahan ylös maasta ja kävellä eteenpäin, välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Tuossa pentulan vieressä voisi vaikka kuinka kauan vain katsella silloin kun ovat hereillä että mitä touhuavat! Ja nukkuessaankin ovat aika syötävän suloisia.

Pennut muuttivat tuolta rauhallisemmalta alueelta eilen olohuoneeseemme joten elämän ääniä tulevat kuulemaan ja reilusti! Viiviä ei hetkauttanut yhtään vaikka nyt muutkin koirat pääsevät kuikuilemaan sohvalta sen pentusia, Alma reppana ei uskalla (Viivi pikkaisen murahtaa jos A meinaa tulla) edes keittiöstä tulla koko olohuoneeseen. J askarteli tällä kertaa ihan kunnollisen pentuaitauksen eli tällä kertaa sitä ei "työnnellä" pentupowerilla pitkin koko huonetta.

Riemu the tohelo... Tänään olivat vaan omassa pihassa riehumassa kun J tuli sanomaan että Riemulta on lähtenyt kynsi etujalasta.. Se että missä se on lähtenyt, ei mitään hajua yhtäkkiä oli vaan ollut siellä ja täällä pitkin pihamaata verta. Ei ollut inahtanut tai vingahtanut asiasta ollenkaan että sellainen neiti taas tänään..