Kun odottavan aika käy pitkäksi niin.. silloin täytyy kehittellä jotain tekemistä...

Tämmöinen projekti on minulla menossa juurikin saatiin se valmiiksi ja odottamaan saumaamista. Kyseessähän on siis toinen hoitola puolen koirahäkeistä ja tietysti sisäosa ;)

2052547.jpg

Tuo kantikas laatta on 10X10 eli "koira" on kooltaan.. No laskekaa itse jos haluatte ;)

Silloin kun nuo tilat vuosi sitten rakennettiin niin lattioihin laitettiin muovimatot.. Hmm.. Ei sitten kestänyt kauaakaan kun joku hoitokoira oli sitä mieltä ettei ilmeisesti väri ollut oikea ja entinenhän matosta tuli. Josko laatat kestäisivät vähän kauemmin, ainakin toivon niin.

Masi oli kaverina kun touhuttiin tuolla ja kun mun puhelin oli lattialla vierressäni kun kökin tuolla lattialla. Sitten Masilta kaatui seinävarressa pystyssä ollut 1,5m passi ja suoraan mun telefuunin päälle Aika makeesti muuten lensi puhelin ja akkuakin sai ihan etsiä että mihin asti sekin lensi.. Ja nyt N95 on näytöltään puoliksi musta eli tekstareita ei kannata laitella, en näe mitä niissä lukee.. Täytyy taas täytellä vakuutusyhtiöön vahinko ilmoitus, jos sieltä vaikka vähän jotakin saisi ja tänään nettailla (tai huomenna) sen verran että tilaan uuden puhelimen..