Toivottavasti ei enää tänä vuonna tarvitse yhtää suru uutista tänne kirjoittaa!! Koko blogin päivitys motivaatio on ollut nollassa. Mutta täytyy kai kuitenkin vain jatkaa.. Virus on mitä ilmeisin Weikon kuolin syy tällä hetkellä, asia tutkitaan perin pohjin joten jos se olikin jotain muuta niin tänne siitä sitten kirjuutan, sen lupaan. Pahinta kai tässä on se että toinen oli vielä niin pieni.

Olen lähinnä vain paimennellut Alma ja Viivin kanssa, Riemun kanssa kävin jopa ihan kentällä asti agitaamassa ti iltana, to olin viitasaarella agia kouluttamassa, koko viime viikonloppu meni töissä ja la ilta tuntui pitkältä kun silloin sain tekstarin Weikosta. Jotenkin on ihan sellainen fiilis että taidanpa tänään mennä asiakkaaksi tuonne missä yleensä olen töissä ja ottaa pari valkovenäläistä..

Meidän pentuset (ilmoitin muut paitsi Pupen jonka emäntänsä lupasi itse yrittää näpytellä ;) ja Alma on nyt ilmoitettu 24.8 Valkeakosken näyttelyyn pentuluokkaan ja Alma avoimeenluokkaan. Toivotaan puolipilvistä keliä!!