Eli eilen lähdin puolilta päivin kera Josin, Jannen ja naapurin rouvan sekä heidän lastensa kanssa Powerparkkiin hurvittelemaan, lapsilla oli tosi kivaa varsinkin kun keli oli aika epävakaan oloinen niin ei siellä ollut ruuhkaa. Eli ei tarvinnut mihinkään laitteeseen jonottaa kuin korkeintaan sen aikaa että kone pysähtyy, neljä tuntia siellä oltiin ja kun lähdön aika koitti niin kukaan ei marissut että eikö vielä voitaisi jäädä.

Sieltä suunnattiin sitten Vöyrille katsomaan tuota Weikeäwenlaa eli mun sijoituskoiraa, oli aika valloittava ja touhukas pakkaus ;) Kiitos ruuasta ja iltakahveesta sinne suuntaan. Tulemme toistekkin ;)

Tää on ihan tylsää kun olen laittanut meijän kameran niin talteen etten löydä sitä itsekkään ja pahinta kaikessa on että muistan laittaneeni sen jonnekin mistä pojat eivät sitä löydä... Nooh.. videota kuvattiin pikkasen neitosesta ja noi Rokuan radatkin on videoitu ( Joas siellä joku julkaisukelpoinen pätkä olisi...) joten täytyy yrittää niitä saada tänne blogin piristykseksi jonakin päivänä.