Kävin Riemun kanssa eilen, uskokaa tai älkää.. Pikaisen treenailemassa agiliidon saloja. Ja kyllä se oli mukavaa. Otin lähinnä hyppykuvioita ja keppejä, nyt iski oikein into taas harjoitteluun. Ehken ihan hyväkin ettei harjoitellut nyt tuon remontin aikaan => Kun on oma pipo ollut jotenkin tiukalla.. Siis kun Riemuhan on aika herkkä niin ei ehken kestäisi minkäänlaista tuhinaakaan jos joku ei sujuisikaan haluamallani tavalla. No nyt lupaan ihan aikuisten oikeasti ryhdistäytyä.

 ( P.S Pirkko: Onhan tässä vielä juhannukseen aikaa.. ;)

Remontti pitäisi valmistua maanantaina, mitä nyt putki ja sähkömiehen pitää vielä käydä jotain asentelemassa.. MUTTA ENSIVIIKOLLA PÄÄSEN OMAAN SUIHKUUN!!! (Tai höyryämään höyrykaappiin tai ammeeseen likoamaan kera hyvän kirjan, joka poreilla tai vaahdolla ;) Tuntuu ihan ufomaiselta pelkkä ajatuskin toimivasta vessasta ja pyykkikoneesta.

Ainiin!! Tänään tuli kennelliiton kuoressa kirje.. Jossa oli uudet liput MM-kisoihin.. Oli kuulema vahingossa ollut tovin myynnissä myös kutsuvieras aition A4, liput josta olin tietysti lippumme ostanut.. No nyt ne oli sitten vaihdettu A5 katsomon lippuihin. Jännä nähdä mistä sieltä ne ovat.. Ei meinaa tuolla lippupalvelun sivulla enää pääse ko. katsomon paikkoja katsomaan, tai ainakaan minä en osannut.. Olen niin hirveän pitkä että kyllä masentaa jos ne sitten ovat ko. aition takapenkeille.. No sitä täytyy sitten murehtia.. :(