Eilen siis meidän prinsessa nykyinen "ROOSA" matkasi Arjan koiraksi Viialaan, agilityä ja tokoa ainakin tämä neiti pääsee harrastamaan ja ehken myös muutamassa näytelmässä pyörähtämään! Ilmeisesti perheen kepo pitää hiihtämisestä joten odotellaan että neiti kasvaa niin jos se vaikka ladullekin pääsisi.. ;) Matka oli alkumatkan pientä pahoinvointia lukuunottamatta sujunut nukkuen, uusien koirakavereiden esimerkillisessä seurassa. Ei kyllä ajokeliä eiliseltä päivältä pääse kehumaan mutta onneksi oli aikaa ja oiva kepo mukana kuskina joten meno-paluu matkat olivat sujuneet turvallisesti =)

Söpöstelyä viimeisenä iltana kotona

1322784.jpg 

Ja viimeinen aamu kotona, lastenohjelmia "katsoen"

1322786.jpg

1322785.jpg

Eli yksi pentu on vielä kotona.. Oma kotikin sille kelpaisi jos vain ne "oikeat" ihmiset löytyisivät. No joka tapauksessa J sanoin eilen illalla että eiköhän tuota poikaa pitäisi ruveta jollain nimellä kutsumaan joten... Aikani pähkäiltyä.. Lopputulokseksi tuli... TOIVO! Saanko esitellä maestro itse tänä aamuna

1322789.jpg Riemun kanssa

1322790.jpg Äippän kanssa

1322792.jpg Äippän kanssa

OK, osataan me joskus vähän söpöstelläkin ;)

1322787.jpg

Olen tässä koko aamun taas ihmetellyt että miten helppoa se onkaan kun on vain yksi pentu 8)

  • Aamulla pentulassa vain pieni siivoaminen
  • Vaikka pentu juoksee valtoimenaan talossa se on vain yhdellä kukkapurkilla kerrallaan
  • Ulkoillessa ei joudu hukkaan, kaksi silmää kerkeää sen vahtimaan ilmaan "paniikkia"
  • Vain yhdessä housunpuntissa roikkuu pentu -> Housun pysyvät jalassa ilman että toisella kädellä nostaa niitä kokoajan ylöspäin.

Siis huolestuttavan helppoa tämä elo yhden pennun kanssa!! J tuli muuten äsken kotiin töistä ja ensimmäiseksi kysyi että missä meidän Toivo on?? Hmm.. Katsellaan..

Josi muuten oksensi sitten eilen illalla meidän sänkyyn.. Kiva.. Saapa nähdä sairastaako nuo pojat nyt sitten lomaviikon kunniaksi jokainen vuorollaan. Nyt aamulla Josi on kyllä taas ollut ihan oma itsensä samoin kun yöllä ei ollut mitään hässäköitä.