Joku jolla on ylimääräisiä tunteja vuorokaudessa voisi ystävällisesti lahjoittaa niitä minulle!!!! Tuntuu etten enää koskaan kerkeä istumaan tähän koneelle ja tätä blogia päivittämään!

Kotona olevat pentuset ovat suloisia päivän piristäjiä, hampaillahan siis roikutaan joka paikassa ja "vanhoja Matameja" (Siis Ronja ja Kara) kiusataan mikä keretään kunnes kuuluu murrr.. ja sitten onkin vuorossa matelemismielistelyä pitkin lattiaa matamin perässä.. Hauskan näköistä touhua. Riemusta nää on siistejä, aina kun huvittaa niin riehumis tai vetoleikki kaverin saa heti ja mikä parasta ne on niin pieniä että Riemu saa olla "isoa" koiraa ja kerrankin voittaa nämä riekkumiset.

Maailmaille lähtenellä "Kelmillä" ja "Pupella" on kuulumisten mukaan lähtenyt ihan hyvin elämä käyntiin. Tosin aavisteltavissa on että pojat jokusen harmaan hiuksen vielä omistajilleen aiheuttavat ( ehkä myös kasvattajakin saa omansa)... Kelmi on kuulema hampaineen joka paikassa ja omistajan kommentit olivat "Väsynyt mutta onnellinen", ensimmäiset valtataistelutkin on käyty aiheesta jos olet syömässä kissankupilla niin saako ihmiselle murista kun se tulee poistamaan kupin sinulta?? Ihmisten mielestä ei, mutta kelmin mielestä kyllä.. Mutta ikävä kyllä Kelmi poikaseni, ihmiset ovat tässä asiassa oikeassa! Eipä tuo Puppe veli, kyllä yhtään helpommalla meinaa ihmisiään päästää. Olivat ihmiset kuulema kotiinsa vääränmallisen lipaston aikanaan hankkineet, no Puppe kilttinä poikana oli ajatellut muotoilla kalusteen uudestaan. Liekköhän tuo nyt on paremman mallinen ;) Siis muiden kuin muotoilijan itsensä mielestä? Pentue tapaamiseen sitten kun sellainen joskus järjestetään niin täytyy varmaan varata koko päiväksi parturi- kampaaja kasvattien omistajien käyttöön, että saadaan kaikki liian aikaisin harmaantuneet hiukset värjättyä alkuperäiseen loistoonsa, kuin olivat ajalla ennen bordercollien taloon tuloa ;)

Jännityksellä odotan tulevaa viikonloppua että onko minulla vielä ensiviikollakin näitä elämän sulostuttajia täällä kotona vai ei...

Uuden kylppärin suunnittelu on muuten yllättävän hankalaa kun uusiksi menee myös sauna, takaeteinen, pukuhuone ja vaatehuone. Samaan syssyy koko tuo osio talosta. Siis hankalaksi sen tekee se että niistä tulee sitten uusina paremmin toimivat kuin mitä nuo nykyisellään on.. Vaikka ei niistä kyllä tuon toimimattomia voi enää saada.