Kun nyt jo piti papan hakea Masi kotiin poliisisetien kyydistä istumasta ja pikkumies on vasta 2,5 vuotias... No kokonaisuudessaan juttuhan menne näin, tiistaina Jukka lähti Masin kanssa hakemaan traktorilla hevosille heinäpaalia pellolta. Ajoivat nelostietä Ouluun päin ja siitä pitää sitten kääntyä vasemmalle. Oli laittanut vilkun ajoissa päälle ja takana ajanut rekkakin oli ruvennut hiljentämään, sitten J:n oli pitänyt pysähtyä odottamaan että vastaantulija ajaa ohi. Rekkakuski sanoi että oli huomannut että traktorissa on vilkku päällä ja oli aikonut ajaa vain traktorista ohi penkan puolelta pysähtymättä mutta.. Penkka olikin ollut ihan jäässä -> kärrynrenkaat lukkoon ja rekka ojaan. Oli kuulema poliisitkin ajaneet melkein seuraavana autona paikalle. No olihan niiden pitänyt Jukaltakin kirjata ylös tapahtunut mutta Masi oli ollut jokseenkin kiinnostunut kaikesta mitä poliisiauto pitää sisällään joten J oli soittanut Apen hakemaan Masin kotio, minullehan oli vieras juuri tullut käymään. Kiitos Päivi käynnistä, ei meillä oikeasti joka päivä ihan tällainen meno ole =)

Samana päivänä pennuille oli varattu terveystarkastus sekä sirutus mutta... Menin paikalle liki ajoissa ja paikalla ei ollut ketään, odottelin hetken ja sitten soitin kotio että tarkastappa nyt vielä sieltä kalenterista että olihan se aika tänään ja tähän aikaan, ja kyllä se oli ollutkin mutta... Toinen eläinlääkäreistämme oli sairastunut joten yksi teki kahden hommia ja oli vielä navettakierroksella menossa joten pentujen tarkastaminen jäi siltä päivältä.

Matolääkkeen annoin muuten pennuille tiistaina.

Tänään sitten käytiin sielä tarkastuksessa ja lääkärikin oli paikalla =) Samanlainen sekakuoro oli ensin autossa kuin tiistainakin. Lääkärissä pennut olivat oikein reippaita kaikki. Jokainen todettiin terveeksi kuten myös Alman kuntoa kehuttiin. Olen oikein onnellinen verroinkin kun sain vielä erityiskehut siitä kuinka puhtaita/ hyvinhoidettuja että avoimia kaikki pennut olivat =) Pennut saivat samalla myös sirut jokainen, joten lauantaina Iisalmessa tarkastetaan vielä silmät virallisesti, toivotaan nyt vielä että sekin reissu menee yhtä hyvin. Kaikilta pojilta ell muuten löysi "herneet" takajalkojen välistä joten hyvä homma sekin.

Muoks. muutaman kirjotushäriön korjasin....