Nyyh.. Kamalaa oli kyllä eilen kun pieniä matkasi omiin koteihinsa.. Mutta onneksi ne kodit ovat hyviä eli kysehän tässä on vain ja ainoastaan minun luopumisentuskasta!! Järki sanoo ettei noita kaikkia voi itse pitää mutta selitäppä sitä tunnepuolelle tuolla päänupissa.

Eilen Ylivieskan suuntaan lähteneestä Iloisesta ilkimyksestä (pentueensa kekseliäs rämäpää) on kutsuma nimeltään muotoutunut Kelmi, on mielestäni aika osuva nimi.. Saapa nähdä kuinka paljon vuosien varrella kertyy Kelmin Kepposia ;) Innolla odotamme kuulumisia uusimmista tempauksista Henriikalta ja perheeltä.  

Eilen myös sydänkäpy ihanaiseni Ihmeentuoja (pentueensa seikkalunhaluinen symppis) matkasi Espoon suuntaan tulevaksi agility ja toko kaveriksi Julialle ja Kimmolle! Tässäkin nimi kuvastaa omaa mielikuvaani juuri tästä pennusta eli Puppe. Elämän suurta seikkailua saamme seurata täältä: http://puppedogi.blogspot.com

Meidän prinsessan kotikin alkaa jo hahmottumaan ja asia varmistunee ensi viikonloppuna. Ja taas saan kyynelehtiä kun vauva lähtee maailman valloitukseen.