Eli tänään käytiin vielä uudestaa ultralla Alman pieniä vauhtimatoja ihastelemassa =) Ai, että miksikö? No käydäänhän sitä ihmisvauvojakin välillä neuvolassa ultrassa vilkuilemassa ;) Ei sillä että Alma olisi kovin kuvaruutua tiiraillut mutta emäntä kylläkin. Ainakin 4 "matoa" siellä temmelsi,  tosin eläilääkäri meinasi että taitaa olla useampikin.. Minusta tuo neljä kyllä kuulostaisi oikein mukavalta luvulta. Ja juurikin muuten hoksasin että jos Alman pennut ovat saaneet alkunsa ensimmäisestä astutuksesta ja syntyvät muutaman päivän etuajassa niiin... sehän voi siis pentua jo viikon kuluttua.. Mutta luulisin että tuonne jouluviikolle saame jälkikasvua odotella. Täytyy varmaan tänään pentulaatikko pystyttää =)

Pennusta muuten sanoivat sillon maanataina että on varmastikkin kipeän oloinen ainakin tiistain ja keskiviikon.. No ok, se nukkuin maanantai-illan peitolla peitetyssä näyttelyhäkissä eikä pahemmin sieltä mihinkään kimpoillut mutta.... Tiistai aamuna olikin sitten jo tavallinen säheltäminen käynnissä. = Katsoo minua silmiin ja pyörii, loikkii, hyörii, hyppii ympärilläni ihan kuin sanoen mitä tehään, mitä tehään, tehään nyt jotain jne.. Huoh.. Olin jo ajatellut että yhden päivän saan katsella sellaista normaali virtaista koiraa ;)

Ja viime yönä mietin että mikä ruuvi pitää ihmiseltä puuttua kun klo 4, yöllä loppettaa rakentamisen?? En tosin saanut vastausta selville, huvittavinta asiassa oli se että kun minä suihkun kautta selvisin sänkyyn asti ja pään tyynyyn niin silloin J:n herätyskello soi.. Eli kun emäntä tulee nukkumaan niin isäntä lähtee töihin =) Sain kuitenkin jotain aikaankin tuolla vanhalla navetalla ja melkein voisin luvata että saatte kuvia projektista viikonlopun aikana ja ensiviikolla olisi tarkoitus olla vihdoin VALMISTA!!! Sitten voidaan keskittyä rauhalliseen ja kiirettömään joulun aikaan ja Alman pentumiseen.