Elikkä eläinlääkäri kerkesikin vasta tänään tarkastamaan nuo tilat ja tyytyväinen oli! Tuomio viralliseenkin lomakkeeseen oli vain rasti ruutuu = Ei huomautettavaa. Näin uskoinkin asian olevan mutta kylläpä tuo siitä huolimatta vähän jänskätti ;)

Vilkaisi samalla Pennun suuhun ja oli sitä mieltä että oikein siististi on parantunut eikä tarvitse uutta lääkekuuria ottaa =) (On se vaan "hankala" otus tutkia, suurin ongelma oli saada kieli pysymään poissa eläinlääkärin suusta ja naamalta että näkisi sinne suuhun..)

Alman tissi varustus rupeaa jo ihan roikkumaan, ja näyttää jo olevan "hankala" olo aina välillä, lämmöt ovat kuitenkin pysyneet ihan normaaleina vielä. Eli eiköhän nuo vautimadot alkuviikosta jo putkahda esille ;) Laitan kyllä viestiä sitten vaikka jouluaattona jos silloin vain rupeaa jotain tapahtumaan.

Jokohan kerkeisi aloittaa tuon kuuluisan jouluressin? Pari päivää aikaa aattoon ja osa lahjoista on edelleen kaupassa samoin kuin laatikkoruokien aineksetkin ja ajankohdan ruuat muutenkin (kinkku on jo ostettu) sekä iki-ihana joulusiivous on hyvin harkittu (Eikös se silloin ole puoliksi jo tehty??) Niin ja varmaan jotain piparin näköisiä pitää varmaan leipoakkin.. Tai sitten otan kaupasta kaikki puuttuvat valmistuotteina jos siltä rupeaa näyttämään.. Ja muutaman tuoksukynttilän oikean tunnelman luomiseen ;)