Olipahan jonkun sortin järjestelykysymys tänään tuonne tanssi kurssille meno. Anoppi oli lähdössä markkinoille joten sinne ei lapset nyt päässeet, mummu ja katja ja muut ovat turkissa.. Ja Masilla edelleen kuumeilua joka alkoi perjentai iltana joten.. Soitin sitten naapurin emännälle et joutaisiko tulee meille pariksi tuntia ja kerkesihän se tulemaan (naapurin lapsi sitten taas huomenna ja tiistaina tulee meille koulun jälkeen pariksi tunniksi hoitoon =) Näin se käy. Vuoroin vieraissa systeemi toimii.

Tanssikurssilla oli kivaa ja tuon fuskaamisen perusaskelkin tuntuu riittävän yksinkertaiselta jotta jopa minäkin voi sen oppia.

Kurssin jälkeen pikakurvailut markkinoilla, leipäpussi, ja lakupussi matkaan ja kotiin. J jäikin sitten kotio lasten kanssa kun minä pyyhkäisin vaatteitten vaihdon jälkeen salama takaisin autoon ja nokka kohti viitasaarta, olin luvannut mennä sinne pitämään muutamalle ryhmälle agilityharjoitukset. Tuli todettua että sielä on enemmän harrastajia kuin meillä täällä pihtiputaalla vaikkakin sillälailla tässä hommassa ovat uunituoreita että kilpailevia koirakoita siellä ei vielä ole mutta voisimpa veikata että vuonna 2008 on jo joitakin! Ihmiset olivat mukavia ja koirat taitavia =)