Pitikin nyt heti tulla jotain tänne kirjoittamaan kun tuosta edellisestä on jotenkin tuota aikaa vain vierähtänyt..

Just käytiin agiradalla ja jotain tehtiin kaikkien viiden luffen kanssa.. Muutenkin ollaan viimeisen viikon aikana muutaman kerran käyty tuolla mutta jotenkin ei ole saanut aikaiseksi tänne mitään kirjoittaa.

Ronja: On se vain hauskaa sekä koiralla että minulla ei turhia stressejä mitenkä niistä esteistä suoriudutaan kunhan vain pilke säilyy molemmilla osapuolilla silmäkulmassa. Siis kysehän ei ole siitä etteikö Ronja osaisi tehdä niitä oikein mutta ei sillä kyllä koskaan ole sitä "poltettakaan" ollut, näin vanhemmiten kun yksi treeni kaikkineen kestää sen 5min ja vaatimustasoa ei ole, niin se on mukavaa vanhankin mielestä, ja hyppyjen korkeuskin on huimat 35-40cm. Ja muutaman esteen jälkeen voi aina hypätä mamman syliin ja pestä naaman ja sitten taas matkaan.. Ronjahan on meidän koirista se ainut joka ei suostu edes J:n kanssa tekemään yhtäkään estettä.

Kara: J teki muutamat kurvailut hypyillä ja muutamat putket, keppejä ei rouvan mielestä tänään voinut harjoitella kun telineen keskiosa oli kohtalaisen ison vesilätäkön keskellä.. Mutta Kara jopa nouti solmunarun.. Sitä se viidenkympin villitys teettää ja armoton mustasukkaisuus ihmeisten huomiosta..

Pentu: tein hallinta treenejä, vaihteeksi.. Osan aikaa meni oikein mallikkaasti ja osan.. ei niinkään maillikkaasti mutta ihan hyvä mieli jäi kaikenkaikkiaan eli taisi kuitenkin tulla enemmän onnistuneita juttuja kuin niitä ei niin onnistuneuta rävellyksiä.

Alma: Eteen lähetyksiä, alkoi sujumaan ihan kohtuullisesti. Kepitkin taisi yhtä lähetystä lukuunottamatta mennä aina oikealle puolelle ekaa keppiä. Keppi sulkeisiahan ovat tainneet ottaa harva se päivä viime aikoina. Eilisen vesisadepäivän joka tarkoitti meillä täydellistä lepopäivää niin kierroksia meinasi olla neitillä ihan vaikka muille jakaa mutta siitä huolimatta pysyy hallinnassa rata treeneissä samoin kuin ainakaan vielä ei kuumeneminen ole aiheuttanut kontaktien paukkumista, sitä odotellessa ;)

Riemu: Niin mitähän tuosta räksyttävästä salama santerista nyt oikein sanoisi.. Lähdössä paikalla olot istuen ihan hyviä, ikä huomioon ottaen sekä se että se on meikäläisen koulutuksessa.. Tänäään otettiin ensimmäistä kertaa kuuden hyppyn suoraa niin että lopussa oli putki, alkoi muutaman harjoituskierroksen jälkeen irtoamaan oikeaaseen suuntaan.. Kepeillä voisi jopa kohta väittää että se suuri ajatus niistä on koiralle kehittymässä, ainakin jos ruusunpunaisten lasien läpi sitä katselee ;) Mutta on tuollakin neitillä kyllä tuo mahanalus täynnä jalkoja heti kun lähtöluvan antaa, ja tuota suullista ulosantiahan esiintyy aina silloin kun se ei tiedä mithin ollaan menossa tai sitten ohjaus on sellainen mitä se ei vielä osaa tai sitten että ohjaus tulee armottomasti myöhässä..