NYt jos koskaan on taas sellainen viikko että tuntuu olevan tekemättömiä hommia enemmän kuin tarpeeksi ja tietysti J:kin on joka aamu ja ilta töissä sekä sitten nuo aina niin ihanat peltohommatkin rupeavat alkamaan.. Oman seuran 1 luokkien kisat ovat pyhänä ja juuri nyt kun sitä vähiten olisi tarvittu niin vettä on tullut taivaalta enemmän kuin tarpeeksi, saapa nähdä kuivuuko tuo meidän harjoittelu kenttä vai pitääkö tehdä viime hetken paikan muutos ja siirtää esteet toiselle kentälle kisapäiväksi..

Pihahommia on yritetty tehdä ja joitakin uusia pensaita ja ruusuja on ostettu ja istuttettu sekä vähän vanhoja siirrelty..taas.. Lisäksi olisi allasmuovi ostettuna että jospa sen pihaaltaan saisi aikaiseksi.. Uutta verkkoakin olisi että pupuille saataisiin oikein iso ja ihana häkki kesäksi ulos..

Siinä sivussa on sitten käyty sekä koirakoulua pitämässä että omia agiliito radalla opettamassa..

Viivin juoksukin alkoi ja Kittilän reissu olisi sitten varmaan reilun viikon päästä ohjelmassa, jos kaikki nyt menee niinkuin olisi tarkoitus. Saapa nähdä.. Ja Kiteen paimennuskoe siitä viikko eteenpäin. Eli tänä iltana olisi tarkoitus käydä paimennusharjoituksissa, agiradalla ja lenkillä on jo käyty. Yritän sunnuntaina tai maanantaina taas saada jotain järkevää tekstiä tänne aikaiseksi ja sitten varmaan jo julkaistaankin myös tuo Viivin sulhanen..

Antakee anteeksi täällä aina vain esiintyvät kirjoitus virheet mutta kun ei oikein aina tahdo keretä tarkastamaan ja hiukka kiirekin on aina tässä näpytellessä! =)