Joo-o, olipa taas mutta hengissä selvisin. Näin kohtuullisen nettiriippuvainen ihminen avasi koneensa juuri ensimmäistä kertaa sitten torstai illan ja mitäkö muuta olen tehnyt kuin nukkunut ja ollut töissä. harkitaanpa..

Perjantaina siivoiltiin kun arvelin että ei mahda lauantaina tai sunnuntaina pahemmin löytyä kiinnostusta kyseiseen hommaan joten hoidettiin se alta pois, ja näin jälkikäteen ajateltuna tuo oli fiksu veto. Koiruuksien kanssa ei mitään normaalin lisäksi touhuiltu, mitä nyt kynnet leikattiin Riemulta ja ei muuten pahemmin enää pullikoinut vastaankaan. Töihin lähdinkin sitten melkeistä heti kun Jukka omastaan kotiutui ja minäkin oli takaisin jo klo 03.15! (ottaen huomioon että kipaisin tuossa toisessa paikallisessa hörppäämässä limukan ennen kuin lähin kotiopäin ajelee) Jännä homma muuten, ainakin tuossa yöllisessä baarihommassa, (siis minun kohdalla) että kun hommat loppuu niin ei voi mennä suoraan nukkumaan vaikka väsyttääkin, kun jotenkin tuntuu että itsellä on ns.liikaa kierroksia koneessa.

Lauantai aamuna heräsin kyllä silloin kun lapsetkin mutta vedin vain peittoa lisää päälleni ja jatkoin nukkumista. Sanoin vain Jukalle että yritä pitää hiljaisina, joten olivat syöneet aamupalaa ja lähteneet ulos leikkimään. Heräsin siihen että joku pieni ja märkä ja kurainen, loikkii ja pomppii päälläni ja nuolaiseekin aina kun jostain vain ihoa löytyy.. Ai että mikäkö? No, Riemuhan se sieltä pinkaisi ensimmäisenä ulkoota sisälle ja suoraan minun luokseni.. Ihanaa.. Ja kun olin saanut sen pois päältäni ja sain kammettua itseni istuma asentoon niin iski seuraava slaagi, herätyskello pöydällä väitti että kellon aika olisi 12.32. Ajattelin että ei voi olla totta, koko päivä harakoille! Sitten ylös, syömään, kauppaan, ruokaa lapsille pöytään ja sen jälkeen lähdettiinkin pitkälle kävelylle koko porukalla koiruuksien kanssa (otin muistaakseni kuviakin mutta nyt ei jaksa niitä kaivella). Sitten olikin saunan aika ja sitten taas tukka kuosiin ja pakkelia naamaan ja menoksi jotta ehdin jobiin klo 21.30, koti sohva kyllä maagisesti olisi vetänyt puoleensa. Ajattelin kyllä aamuyöstä että maratoonista tuo homma käy, kun porukkaa oli ihan omiksi tarpeiksi liikenteessä ja janoisiakin tuntuivat olevan. Palatakseni vielä tuohon ylikierroksilla käymiseen niin se oli kyllä pahempaa lauantain jälkeen kun loppuillan oli ihan r-i-i-t-t-ä-v-ä-n kiire. Heitin pari tuttua kotiinsa kun pääsin lähtemään ja kotona olinkin klo 3.45 ja sittenkin piti vielä tunteroinen lukea ennenkuin rupesi tuntumaan siltä että voisin ruveta nukkumaan.

Tänä aamuna vääntäydyinkin sitten ihan 8 pintaan ylös sängystä tai siis 9 kun kelloja siirrettiin ja sitten lähdettiinkin käymään kylässä (Riemu ja Kara olivat mukana). Jukka ulkoilutti koirat ja lapset (tänäänkin) kun kotiuduttuamme ja syötyämme jotenkin kummasti tuon sohvan vetovoima kävi ylivoimaiseksi vastustaa, en tosin nukkunut mutta kattelin kaikki hömppä ohjelmat.

Riemun sisäsiisteys on ottanut vähän takapakkia kun tuolla ulkona meinaa yksinkertaisesti olla niin kiire ettei sielä jouda asioillaan käymään koko ajan kun on jotain touhuttava tai riehuttava, mutta sisällä se sitten juolahtaakin mieleen että -Ainiin, miullahan olikin pissa hätä.. No aikansa kutakin.

Masi riiviö lapsi on nyt sitten ilmeisesti sitä mieltä että kun Riemu on kerta mun paras kaveri niin kaverille kanssa.. Siis antaahan Masi omista ruuistaan aina osan pikkukoirille mutta että sitä pitää sitten Riemunkin ruuat "jakaa"!! Siis syö noita pentu koiran raksuja aina  kun silmä välttää ja ei mitenkään että vähän maistaisi vaan kuin olisivat oikeasti hyviä vrt.karkkia.. 

Äiti soittikin sitten tänään että ens viikonloppukin olisi sitten hommia tiedossa.. Onneksi siitä ei mene näin pönttö sekaisin sitten kun vähän tottuu tuohon rytmiin.